Om oss

Img 4056
Cropped Cropped Netstedlogo.png

Mer om oss

Dette er S4 Rooftop

Opplev Oslos mest spektakulære takterrasse på S4 Rooftop! Beliggende i 8. etasje i Stortingsgata 4, vil du få en unik panoramautsikt over Oslos mest ikoniske landemerker, inkludert Stortinget, Karl Johans Gate, Holmenkollen, Slottet og Aker Brygge. Med en pergola som gir ly og varme året rundt, har vi skapt det perfekte stedet for ditt neste arrangement.

Vår restaurant og lounge har plass til 120 gjester under tak, i tillegg til to loungeområder utenfor pergolaen. Med en egen bar og alle nødvendige fasiliteter, er S4 Rooftop det ultimate valget for deg som ønsker en spesiell opplevelse midt i Oslo sentrum. Vårt erfarne team vil hjelpe deg med alt du trenger for å gjøre ditt arrangement til en suksess, og våre menyforslag vil garantert friste dine smaksløker.

S4 har også utviklet et unikt utelivskonsept med bar i 1.etg og nattklubb i kjelleren, slik at du kan oppleve alt under ett og samme tak – fra middag til sene nattetimer. Med en totalkapasitet på 450 personer, kan du også være trygg på at vi har plass til alle dine gjester.

Reserver bord i dag og opplev Oslos mest spektakulære selskapslokale på S4 Rooftop. La oss skape en uforglemmelig opplevelse for deg og dine gjester!

Cropped Cropped Netstedlogo.png

Våre tjenester

Dette kan du
arrangere på S4 Roof Top

Konferanse

Inviter til en konferanse som blir en skikkelig "højdare".

SOMMERFEST

Vi garanterer topp stemning på takterrassen under sommerfesten.

bryllup

Bryllup på en takterrasse i 8. etasje? Det blir et minne for livet.

DÅP

Feir barnedåpen på Oslos tak med utsikt til hele verden (nesten).